דברים טובים צומחים לאט

זמן גידול של ירקות (החל מיום השתילה או הזריעה - ועד ליום הקטיף), משתנה בהתאם לעונות השנה. בקיץ התהליך מהיר יותר מאשר בחורף. החום ושעות האור הרבות מזרזים את קצב הצמיחה.

בעידן בו אנחנו רגילים שהכל מיוצר במהירות, טוב להיזכר שיש דברים שההבשלה שלהם אורכת זמן.

כרוב_לבן

כרוב לבן

70 יום בקיץ; 100 יום בחורף

בצל_ירוק

בצל ירוק

60 יום בקיץ; 100 יום בחורף

סלרי

סלרי

60 יום בקיץ*; 120 יום בחורף

מנגולד

מנגולד

50-60 יום בקיץ; 90 יום בחורף

חסה

חסה

35 יום בקיץ; 105 יום בחורף

צנוניות

צנונית

28 יום בקיץ; 60 יום בחורף

שדה כוסברה

שמיר-פטרוזיליה-כוסברה

25-35 יום בקיץ; 90 יום בחורף

*בשנים האחרונות הטמפרטורה בקיץ גבוהה מבעבר, ומאיטה את קצב הצמיחה של הסלרי. לכן אנחנו מגדלים אותו ב"בית רשת" שמוריד את הטמפרטורה בכ-2 מעלות צלזיוס.

משק רמי קנטור

רמי קנטור מגדל ירקות ברמה"ש מאז 1977, ומתמחה בירק-עלים ובשורשים.

במשק מתקיימת מכירה ישירה לקהל הרחב, בה מתארחים חקלאים מכל הארץ, בימים שלישי וחמישי 13:00-17:00 ושישי 9:00-13:00. ניווט: 'משק רמי קנטור' בווייז.

צרו קשר

משק רמי קנטור
השדות במערב רמה"ש
טלפון 052-2470471
meshekramikantor@gmail.com

תמונות מהמשק

אתר זה נבנה באהבה ע"י בלה דיגיטל, עסק חברתי המכשיר ומעסיק אנשים עם מוגבלויות. האתר נגיש לאנשים עם מוגבלויות. רמי קנטור מודה מקרב לב לאביאל סלע ולצוות בלה דיגיטל על העבודה המקצועית ועל הנכונות לסייע.