דברים טובים צומחים לאט
זמן גידול של ירקות (החל מיום השתילה או הזריעה - ועד ליום הקטיף), משתנה בהתאם לעונות השנה. בקיץ התהליך מהיר יותר מאשר בחורף. החום ושעות האור הרבות מזרזים את קצב הצמיחה.
בעידן בו אנחנו רגילים שהכל מיוצר במהירות, טוב להיזכר שיש דברים שההבשלה שלהם אורכת זמן.

כרוב לבן
70 יום בקיץ; 100 יום בחורף

בצל ירוק
60 יום בקיץ; 100 יום בחורף

סלרי
60 יום בקיץ*; 120 יום בחורף

מנגולד
50-60 יום בקיץ; 90 יום בחורף

חסה
35 יום בקיץ; 105 יום בחורף

צנונית
28 יום בקיץ; 60 יום בחורף

שמיר-פטרוזיליה-כוסברה
25-35 יום בקיץ; 90 יום בחורף
*בשנים האחרונות הטמפרטורה בקיץ גבוהה מבעבר, ומאיטה את קצב הצמיחה של הסלרי. לכן אנחנו מגדלים אותו ב"בית רשת" שמוריד את הטמפרטורה בכ-2 מעלות צלזיוס.
משק רמי קנטור
רמי קנטור מגדל ירקות ברמה"ש מאז 1977, ומתמחה בירק-עלים ובשורשים.
במשק מתקיימת מכירה ישירה של תוצרת המשק לקהל הרחב, בימים שלישי, רביעי וחמישי 13:00-18:00 ושישי 9:00-13:00. ניווט: 'משק רמי קנטור' בווייז.
תמונות מהמשק
אתר זה נבנה באהבה ע"י בלה דיגיטל, עסק חברתי המכשיר ומעסיק אנשים עם מוגבלויות. האתר נגיש לאנשים עם מוגבלויות. רמי קנטור מודה מקרב לב לאביאל סלע ולצוות בלה דיגיטל על העבודה המקצועית ועל הנכונות לסייע.